I ara què? Assemblea oberta: escenaris després del 26M

796 llagosterenques i llagosterencs van donar suport a la nostra candidatura en les eleccions municipals del  passat diumenge 26 de maig. Abans de res volem agrair els vots que ens han permès no només entrar amb força al consistori local -tal com vam reivindicar durant la campanya- sinó també que els nostres tres regidors puguin esdevenir decisius en l’elecció de l’alcalde i en la configuració de l’equip de govern. Volem, però, fer els primers passos sentint-nos acompanyats per totes i tots els que han trenat complicitats amb la nostra candidatura. Amb les persones que ens han ajudat a conformar el nostre programa, amb les que ens han votat o, simplement, amb les que consideren positiva la nostra irrupció a la política municipal llagosterenca.

Volem explicar-nos, volem celebrar i agrair el suport obtingut, però sobretot volem escoltar-vos. Volem considerar la campanya, els resultats i les expectatives sabent de les vostres raons i de les vostres opinions.

Ens vam comprometre a què l’exercici de la nostra acció política fos comunitària i oberta. Vam dir que no només volíem sentir-nos acompanyats sinó que ho necessitàvem. Que apel·làvem a la consciència i a la intel·ligència col·lectives, que la nostra cultura política es fonamenta en uns principis ètics i uns interessos comuns i que requereix proximitat i transparència absoluta.    

Ens hem compromès a organitzar periòdicament assemblees obertes amb els nostres partidaris i simpatitzants, però no cal dir que aquesta primera convocatòria després de les eleccions és d’importància capital.

És per això que us esperem el dimarts 4 de juny  a les 20.30 hores al local social (c. dels Consellers).